Site icon A journey called life

Zaklada Nema predaje

U utorak 3. studenoga na stadionu Maksimir predstavljena je Zaklada GNK Dinamo Nema predaje.

Službena zaklada hrvatskog prvaka kreće s radom, a u samu zakladu moći će se uključiti svi navijači i zainteresirani pojedinci ili organizacije koji se žele baviti humanitarnim radom i promovirati jednakost i jednake mogućnosti.

Zaklada Nema predaje predstavljena je na svečanoj promociji, sukladno epidemiološkim mjerama, a program je emitiran i putem prijenosa uživo na YouTube kanalu Dinama.

Klub već dugi niz godina uspješno provodi brojne društveno odgovorne projekte i aktivnosti čime se sustavno radi na društveno odgovornom poslovanju.

Od samostalno pokrenutih inicijativa i programa, sudjelovanja u projektima na lokalnoj i nacionalnoj razini osmišljenih od nogometnih, zdravstvenih i drugih institucija, do uključivanja u međunarodne projekte pokrenute od strane vodećih nogometnih organizacija kao što su UEFA, CAFE, ECA i drugi.

http://www.zakladanemapredaje.hr

Zakladom će upravljati:

– upraviteljica zaklade Vlatka Peras

– predsjednik upravnog odbora Krešimir Antolić

– članovi upravnog odbora Amra Peternel, Iva Cigrovskij, Damir Krznar i Damir Najmenik

Svrha Zaklade je promicanje razvoja nogometa pružanjem potpore mladim i darovitim nogometašima, bivšim igračima, navijačima, članovima podupirateljima te pružanje pomoći osobama sa socijalnim, zdravstvenim, humanitarnim i drugim potrebama na temelju načela socijalne solidarnosti.

Područja rada zaklade:

Exit mobile version