Natječaj za dodjelu novčanih sredstava: Fair play na tribinama

Momčad Dinama uz podršku navijača upisala je brojne lijepe rezultate u prvom dijelu sezone, a na red je stigao i drugi dio kampanje ”Fair play na tribinama” – natječaj za dodjelu novčanih sredstava. Do sada je u sklopu kampanje ”Fair play na tribinama” prikupljen iznos od 208.000,00 kuna.

Nakon svake službene utakmice u sezoni 2019/20. u kojoj GNK Dinamo ne bude kažnjen od strane nadležnih nogometnih tijela za ponašanje svojih navijača koje uključuje upotrebu pirotehnike, korištenje rasizma, govora mržnje i diskriminacije, klub je izdvojio određeni novčani iznos za potrebe djece, mladih i socijalno ugroženih.

Za svaku domaću i gostujuću utakmicu HT Prve Lige i Hrvatskog kupa bez kazne Dinamo izdvaja 10 tisuća kuna, dok za pojedinu UEFA domaću i gostujuću utakmicu klub izdvaja po 5 tisuća eura.

Dinamo i Hrvatski Crveni križ zajedno su formirali Komisiju koja će javnim putem transparentno i u skladu s jasno određenim kriterijima po završetku Natječaja dodijeliti prikupljeni novac udrugama koje skrbe o djeci i mladima te socijalno ugroženim skupinama. Programi ili projekti koje udruge mogu prijaviti mogu biti iz područja ljudskih prava (suzbijanje rasne diskriminacije, zaštita prava djece i mladih, zaštita prava beskućnika) te obrazovanja mladih u vidu potpore obrazovanju djece i mladih s teškoćama u razvoju.

LINK ZA NATJEČAJ: https://www.gnkdinamo.hr/hr/Novosti/Clanak/natjecaj-fair-play-na-tribinama

Natječaj je otvoren i traje do 15. prosinca, a detalje o natječaju i uvjetima za prijave udruga potražite na fairplay.gnkdinamo.hr.

Leave a Reply

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: